De Fabriek

Zeefdruk

TEXTIEL

Voor het bedrukken van kleding, vlaggen of andere promotionele textiles en -artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om 10 of 10.000 t-shirts, poloshirts, sweater, jassen etc. gaat.

 

Uw textiel wordt met hoogwaardige en milieuvriendelijke inkten bedrukt. Door de hetelucht-droogtunnel is het textiele drukwerk wasbestendig en blijft de print bovendien soepel. Onze 16-kleuren zeefdrukautomaat zorgt ervoor dat full-colour zeefdruk of kleurgescheiden drukwerk perfect op het textiel terecht komt. Zeefdruk van textiel is ons vak, en dat zie je!

GIFTS

Voor het bedrukken van koffiemokken, usb-sticks of andere promotionele gifts bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om 10 of 10.000 t-vlaggen, paraplu’s, pennen etc. gaat.

 

Uw producten worden met hoogwaardige en milieuvriendelijke inkten bedrukt. Lichtecht en krasvast!

Zeefdruk-transfers

Wij drukken op een transparante PES film, die exacte plaatsing van de emblemen erg gemakkelijk maakt. Na 10-13 seconden op de transferpers wordt deze doorzichtige film snel verwijdert en is de opdruk onverwoestbaar. Ons product onderscheidt zich door zijn scherpe weergave van afbeelding / logo / tekst en kleur. Onze transferdruk voldoet aan de hoogste eisen qua wasbaarheid. Na het bedrukken op donkere stoffen zorgt de standaard kleurenbarriere dat lichte tinten niet van kleur veranderen. Er vindt geen doorbloeding van kleuren plaats. De grootste toegevoegde waarde vindt u echter in de snelle service, flexibiliteit en de scherpe prijs.

 

Wij produceren twee versies: de eerste transferdruk is te gebruiken op robuuste en stabiele textiel: zoals bijv. werkkleding of veiligheidskleding. De tweede versie is bedoeld om elastische en soepele weefsels te bedrukken: zoals bijv. sportkleding en clubkleding. Beiden kunnen op elke gewenste temperatuur gewassen worden.

Borduren

Borduren

Het is net even wat chiquer, het is 3-dimensionaal, het is wasbestendig en kleurvast. U kunt allerlei soorten kleding borduren, van badjassen en sporttassen tot T-shirts, winterwerkjassen of zelfs knuffelberen. U krijgt uw logo of slogan stijlvol uitgevoerd met hoogwaardige garens en bovendien op de beste textielsoorten. Het is zelfs mogelijk om grote oplages te personaliseren!

 

Lever het logo, de tekening of de slogan bij ons in en wij zetten het om naar een stekenpatroon. De computergestuurde borduurmachine borduurt snel, efficiënt en strak de afbeeldingen op het shirt, de jas of een ander promotieartikel van textiel. De afzonderlijke borduurmachines zijn opgesteld in een serie en worden aangestuurd door een centrale computer. Zo kunnen we tegelijkertijd wel 24 artikelen kleding borduren, in maar liefst 12 verschillende kleuren.

 

 

 

 

 

Transfers

Sublimatie-Transfers

Een sublimatietransfer is een vorm van inktvergassing in het textiel. De afbeelding van een tekst, logo of een combinatie van beide wordt met behulp van warmte, tijd en druk in de stof gezet. Het voordeel van een sublimatietransfer is dat de inktaf- druk kleurvast en niet voelbaar is en daarnaast een hoge mate van wasbaarheid heeft. Een full colour afdruk is uitsluitend mogelijk op witte polyester en diverse soorten nylon. Op licht gekleurde stoffen is alleen een zwarte sublimatietransfer mogelijk.

 

Eigenschappen
– hoge duurzaamheid
– uitvoering in het full colour proces – overstrijkbaar
– zeer soepel en rekbaar
– droogtrommelbestendig

 

Toepassingen
Voetbalshirts, wielrentenues, schaatskleding, zwemkleding, motorcrossshirts, ijshockeyshirts.

DTG Direct to garment printing

Een DTG printer is een inktjet-printer speciaal ontworpen om een full-color afbeelding direct op een t-shirt te printen!

 

De grote voordelen van DTG zijn:
– Je kunt 20 dezelfde T-shirts printen maar allemaal met een verschillende naam.
– Het is een heel erg snel proces!

Vragen?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Tel: 040-2485007
E: info@reklatex.nl