REKLATEX | the product printing company | Industry Bioscoop Veghel
Reklatex is al sinds jaar en dag een bekende naam in Eindhoven en verre omgeving. Naast de meest geavanceerde print, druk- en borduurtechnieken kunnen wij u ook van dienst zijn bij de vormgeving van uw promotionele artikelen.
reklatex, gifts, zeefdruk, borduren, concept, design,
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Industry Bioscoop Veghel

Service Bioscoop INDUSTRY is een bijzondere bioscoop op een unieke locatie in Veghel. Het is een bioscoop met een hoge kwaliteit aan service. Bij INDUSTRY zit u op een comfortabele stoel terwijl u kijkt naar de nieuwste film. De gastvrije bediening staat graag voor u klaar om uw bestelling op te nemen. Op het menu staan naast de standaard snacks, ook warme hapjes. En de drankjes worden geserveerd in een glas of een kopje. Dat is pas genieten van een film. Niet alleen de films zijn een lust voor het oog, ook de ontvangstruimte is spectaculair. Industrieel, ruim opgezet en toch sfeervol. Hier kunt u voor of na de film nog even bijpraten met uw gezelschap. Regelmatig worden er speciale avonden georganiseerd zoals de Ladies Night.

 

Het logo van de Industry Bioscoop is door Reklatex geborduurd op de achterzijde van de antraciet blouses.

 

Meer informatie: www.industrybioscoop.nl