Jumbo strandstoel Jumbo zonnenbril Bidon Foamhand sunvisor promotionele zonnebrillen Sportshirt Voetbalshirts voor het voetbaltoernooi beachflag Custom made gebreide muts voor de Jumbo Hallo Jumbo Promotie handen PA438 Proact hardloop T-Shirt voor de Jumbo Vestingloop

Jumbo

Jumbo

Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Het familiebedrijf uit Veghel is ontstaan uit een groothandel in koloniale waren, in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. Johan was de achteroom van Karel van Eerd, grondlegger van het huidige Jumbo Supermarkten.

De oprichter van Jumbo maakte zich sterk voor de ontwikkeling van een groot aantal zelfbedieningszaken en supermarkten. Inspiratie hiervoor deed hij op tijdens zijn reizen door Amerika. Voordat hij eind jaren 70 definitief met Jumbo aan de slag ging, experimenteerde hij met verschillende formules. In de jaren 90 is Jumbo Supermarkten uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming.

De kinderen van Karel van Eerd Frits, Colette en Monique werkten inmiddels ook in het bedrijf. Op basis van een onderzoek naar de grootste ergernissen van consumenten bij het boodschappen doen, ontwikkelden zij een nieuwe formule. Daarin combineerden zij de laagste prijzen, het grootste assortiment en de beste service. In 1996 introduceerde Jumbo deze unieke formule samen met keiharde garanties: de 7 Zekerheden. De overstap naar een formule waarin de klant volledig centraal staat, bleek een doorslaand succes.

‘Bij Jumbo willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een formule die verder gaat. Een winkel die álles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maken wij van Jumbo klanten echte Jumbo fans.’

Sinds de introductie van de 7 Zekerheden is het bedrijf steeds harder en groter gegroeid. Door de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland geworden. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende  retailer in Nederland.

REKLATEX werkt al enkele jaren in opdracht van het hoofdkantoor van JUMBO en vele “franchise” winkels. Wij produceren producten voor ‘in de winkel’ en ‘evenementen’ variërend van Technische hardloop T-Shirts zonnebrillen, strandstoelen,  bidons tot en met beachflags.