Restaurant Wittern | REKLATEX Bedrijfskleding en Promotiekleding REKLATEX Bedrijfskleding en Promotiekleding
Reklatex is al sinds jaar en dag een bekende naam in Eindhoven en verre omgeving. Naast de meest geavanceerde print, druk- en borduurtechnieken kunnen wij u ook van dienst zijn bij de vormgeving van uw promotionele artikelen.
reklatex, gifts, zeefdruk, borduren, concept, design,
22203
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22203,,select-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Restaurant Wittern

naargelang de machines op de Noordkade in Veghel stil zijn komen te staan, laten de ondernemers van zich horen. Het historische, industriële gebied in Veghel is een plek geworden waar jong en oud, bedrijvigheid en vrije tijd en cultuur en food elkaar vinden.

Wittern Restaurant is in alle opzichten een toegankelijk familierestaurant dat hier uitstekend bij past. Wittern heeft het Italiaanse denkbeeld in haar hoofd van families – kinderen, ouders en opa en oma – die gaan uit eten. Een plek waar kinderen een kindermenukaart hebben en de ruimte krijgen om te spelen, de ouders genieten van een goed glas wijn en opa en oma klassieke gerechten op de menukaart vinden.

Maar niet alleen klassieke gerechten. De menukaart is een fijne combinatie van klassiekers en trendy gerechten. Van de Hollandse gehaktbal tot een bijdetijds gerecht met streekproducten. U gaat lekker zitten, wij creëren de voorwaarden voor een avondje uit met de familie.

Het logo van de Restaurant Wittern is door Reklatex bedrukt op de achterzijde van overhemden en  t-shirts. De Overhemden zijn van Harvest en Frost dit zijn top kwaliteit omdat de hemden niet gestreken hoeven te worden.