Promotional textiles

De producten

Naast het bedrukken of borduren van uw logo op uw cap, t-shirt, schort of bedrijfskleding kan Reklatex deze producten ook leveren. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan promotionele textiles aan! Hierbij werken wij samen met topmerken zoals TRICORP.

Wat bieden wij?

Reklatex biedt u kwaliteitsproducten die met aandacht voor u verwerkt worden. Ontwerp begeleiding, controle ontwerp, keuze druktechniek, productie, verpakking, adequate levering en voor een concurrerende prijs!

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan CONTACT met ons op.

Bedrukken of borduren

Zeefdruk

Reklatex is uw specialist voor het bedrukken van uw kleding, vlaggen of andere PROMOTIONAL TEXTILES. Of het nu om 10 of 10.000 t-shirts, poloshirts, sweater, jassen etc. gaat, dat is voor ons geen enkel probleem!

 

Uw textiel wordt met hoogwaardige en milieuvriendelijke inkten bedrukt. Door de hetelucht-droogtunnel is het textiele drukwerk wasbestendig en blijft de print bovendien soepel. Onze 16-kleuren zeefdrukautomaat zorgt ervoor dat full-colour zeefdruk of kleurgescheiden drukwerk perfect op het textiel terecht komt. Zeefdruk van textiel is ons vak, en dat zie je!

 

Borduren

Het is net even wat chiquer, het is 3-dimensionaal, het is wasbestendig en kleurvast.U kunt allerlei soorten kleding borduren, van badjassen en sporttassen tot T-shirts, winterwerkjassen of zelfs knuffelberen. U krijgt uw logo of slogan stijlvol uitgevoerd met hoogwaardige garens en bovendien op de beste textielsoorten. Het is zelfs mogelijk om grote oplages te personaliseren!

 

Lever uw logo, de tekening of de slogan bij ons in en wij zetten het om naar een stekenpatroon. De computergestuurde borduurmachine borduurt snel, efficiënt en strak de afbeelding op het shirt, de jas of een ander promotieartikel van textiel. De afzonderlijke borduurmachines zijn opgesteld in een serie en worden aangestuurd door één centrale computer. Zo kunnen we tegelijkertijd wel 24 artikelen kleding borduren, in maar liefst 12 verschillende kleuren.