RELATIEGESCHENKEN

Reklatex biedt u kwaliteitsproducten die met aandacht voor u verwerkt worden. Ontwerp begeleiding, controle ontwerp, keuze druktechniek, productie, verpakking, adequate levering en voor een concurrerende prijs!

Kom gerust eens langs op onze locatie in Eindhoven aan de Hooge Zijde 20, hier is 200m2 ingericht als showroom voor onze give-away-artikelen. Naast een kijkje in de showroom, geven wij u graag een kijkje in de keuken.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

DE PRODUCTEN

Een kado voor oude- én nieuwe relaties! Wij bedrukken deze allemaal voor u zodat uw relatie een blijvende herinnering aan uw bedrijf heeft.

Ook kunnen wij u een uitgebreide collectie Promotional gifts leveren. Een paraplu, handdoek, regenkleding, dassen, usb-sticks, sleutelhangers, pennen en andere leuke give-aways. Goedkopere maar ook een ruim assortiment luxere give-aways!

BEDRUKKEN, TRANSFER OF PRINTEN

ZEEFDRUK

Voor het bedrukken van koffiemokken, usb-sticks of andere promotionele gifts bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om 10 of 10.000 t-vlaggen, paraplu’s, pennen etc. gaat.

Uw gifts wordt met hoogwaardige en milieuvriendelijke inkten bedrukt. Onze 16-kleuren zeefdrukautomaat zorgt ervoor dat full-colour zeefdruk of kleurgescheiden drukwerk perfect op de gifts terechtkomen!

SUBLIMATIE-TRANSFERS

Een sublimatietransfer is een vorm van inktvergassing in het textiel. De afbeelding van een tekst, logo of een combinatie van beide wordt met behulp van warmte, tijd en druk in de stof gezet. Het voordeel van een sublimatie transfer is dat de inktaf- druk kleurvast en niet voelbaar is en daarnaast een hoge mate van wasbaarheid heeft. Een full colour afdruk is uitsluitend mogelijk op witte polyester en diverse soorten nylon. Op licht gekleurde stoffen is alleen een zwarte sublimatietransfer mogelijk.

Eigenschappen
– hoge duurzaamheid
– uitvoering in het full colour proces – overstrijkbaar
– zeer soepel en rekbaar
– droogtrommelbestendig

Toepassingen
Voetbalshirts, wielrentenues, schaatskleding, zwemkleding, motorcrossshirts, ijshockeyshirts.

DTG DIRECT TO GARMENT PRINTING

Een DTG printer is een inktjet-printer speciaal ontworpen om een full-color afbeelding direct op een t-shirt te printen!

De grote voordelen van DTG zijn:
– Je kunt 20 dezelfde T-shirts printen maar allemaal met een verschillende naam.
– Het is een heel erg snel proces!

Ben je geïnteresseerd in RELATIEGESCHENKEN?