OVER ONS

Reklatex, reclame op textiel.

Inmiddels bestaat Reklatex al bijna 40 jaar en heeft zich in al die jaren kunnen blijven ontwikkelen. Wat echter niet is veranderd is onze persoonlijke aanpak. We zijn daarom ook trots op onze historie en langdurige samenwerkingen.

Terug naar het begin

In 1984 startte Hannie & Ben Seuntjens vanuit hun privéwoning in Eindhoven een bedrijf in reklame op textiel, of kort gezegd 'Reklatex'.

Goed ondernemersschap

Hannie en Ben bleken letterlijk en figuurlijk van alle markten thuis. Ondanks de moeilijke economische omstandigheden van de jaren tachtig, groeide Reklatex uit tot een heus Eindhovens familiebedrijf.

Van vader op zoon

Na maar liefst twintig jaar ondernemen was het in 2007 tijd voor zoon Joost Seuntjens en zijn vrouw Nicole om het roer over te nemen, en het familiebedrijf voort te zetten.

OVER ONS

Een langlopende samenwerking

We streven naar een langlopende samenwerking waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat, en zien daarom minder in eenmalige opdrachten. We staan onze klanten graag bij in hun zoektocht en geven dan ook passend advies waar nodig. Dat kan via de digitale wegen maar ook via een afspraak en bezoek aan onze showroom. Want uiteindelijk gaat er niets boven een persoonlijke aanpak!

SPECIALISATIES

Onze kennis en expertise.

SERVICES

Onze services en druktechnieken.

Zeefdrukken

Bedrukken van textiel gebeurd in onze eigen drukkerij in Eindhoven. We maken hierbij gebruik van verschillende soorten inkten.

Borduren

Borduren doen we in onze eigen borduurstudio in Eindhoven. De opdruk wordt stijlvol uitgevoerd met hoogwaardige garens.

DTF Printen

DTF printen gebeurd op een speciaal ontworpen printer, geschikt voor full colour ontwerpen en lage oplages.

Personalisatie

Je kunt elk individueel item voorzien van o.a. een eigen naam of nummer. Handig voor teamkleding of bedrijfskleding!

OFFICIAL DEALER

Wij bedrukken op Stanley/Stella!

Stanley/Stella produceert eco-vriendelijke, duurzame, en ethisch verantwoorde premium kleding. Reklatex is al sinds 2018 officiële dealer van Stanley/Stella en bieden het volledige assortiment aan.