OVER ONS

GESCHIEDENIS

Waar een hobby toe kan leiden …

In 1984 startten Hannie en Ben Seuntjens vanuit hun privéwoning de onderneming Reklatex, wat staat voor “Reklame op en met textiel”.
Hannie en Ben waren letterlijk en figuurlijk van alle markten thuis.

Na 20 jaar is de onderneming overgegaan in Nicole en Joost.
Momenteel heeft Reklatex een productiecapaciteit van enkele duizenden stuks textiel per dag. Borduren, zeefdruk DTF en DTG alles is mogelijk.

Wat echter niet is veranderd, is de mentaliteit binnen Reklatex: kwaliteit, service en persoonlijke aandacht.

DE MENSEN

“Een team is een (klein) aantal mensen dat bij elkaar is gebracht, om één gemeenschappelijk doel te bereiken en dat het in grote lijnen eens is over de weg naar dit doel. Binnen een team is open communicatie belangrijk. [Wikipedia].

Bij Reklatex staat samenwerken centraal:
‘Twee weten meer dan één’ en ‘Samen sterk’
zijn bekende motto’s. Als het hectisch is in de drukkerij, zullen de collega’s van de borduurafdeling graag een handje toesteken en andersom zijn ook onze drukkers niet te beroerd om te helpen bij het borduren.

Elke vrijdag wordt er altijd in de kantine dan ook steevast geëvalueerd met een … glaasje frisje, biertje, wijntje
om de week af te sluiten.

VISIE

Maatschappelijk- en milieuvriendelijk ondernemen is bij Reklatex een vanzelfsprekend onderdeel van het bedrijfsconcept geworden.

Wij willen onze klanten een totaalpakket aanbieden wat perfect op hun maat gesneden is. Voor elk budget gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing. U kunt ook altijd voor advies bij ons terecht. Dat kan via e-mail of telefoon, maar u kunt ook een afspraak maken en/of een bezoek brengen aan onze showroom. Uiteindelijk gaat er niets boven een persoonlijke aanpak.

Bij Reklatex streven wij naar volledige klanttevredenheid en willen we graag dat een klant zich bij ons thuis voelt.